Love Will Tear Us Apart

First Blood

Kortfattad sammanfattning:

Jennifer Merrywater kidnappas och stoppas in i en bil. Hon vaknar upp i skogen, och blir jagad och dödad av en kvinna med blek hy och rött hår. Kvinnan tömmer henne på blod, och låter sedan Jennifer dricka av hennes.

Duncan bråkar med en hög bikers inne på sin klubb, och blir efteråt nedslagen av en stor, Lemmy-i-Motörheadliknande biker som dricker hans blod – och ger honom lite av sitt.

Benjamin hör konstiga ljud i trädgården, kidnappas, och blir biten i halsen av en stor, groteskt tjock snubbe. Som tömmer honom på blod, och ger honom lite av sitt.

Kim blir förföljd av arga hundar, och kidnappas sedan i sitt hem. En arg kvinna med kort blont hår och arméliknande kläder biter henne, tömmer henne på blod och ger henne lite av sitt.

Samtliga vaknar några dagar senare i en källare, där de blir itvingade blod ur PET-flaskor. När de slutligen vaknar är de fastbundna i stolar, och konfronteras av en lätt frustrerad Robert som försöker förklara för dem att de blivit Kindred – vampyrer.

De får en sammanfattning av traditionerna, och en mycket grundläggande guide till vad det innebär att vara kindred (undvik solljus, vitlök spelar ingen roll…). De får också veta vilken klan de tillhör (Jennifer är Ventrue, Duncan är Brujah, Benjamin är Toreador, Kim är Gangrel). Deras sires har skapat dem utan lov från Prinsen, och därför är de egentligen dömda till döden, men tydligen kan de bli användbara.

Har jag glömt något viktigt?

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.